СООПШТЕНИЈА

1303, 2017

Прв самит на специјализанти и млади лекари на југоисточна Европа

Почитувани членови на АСМЛ, чест ни е да ви го најавиме ПРВИОТ САМИТ НА СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ И МЛАДИ [...]

1008, 2016

Известување за тестирањето на кандидатите кои аплицирале на третиот Оглас за кофинансирани сепцијализации

Почитувани, Ве известуваме дека тестирањето на кандидати кои аплицирале на третиот Оглас за кофинансирани сепцијализации ќе се одржи на 15.08.2016 [...]

2807, 2016

Одлични вести за првиот конкурс за кофинансирање

Почитувани колеги денес добивме вест дека потпишувањето на решениата на колегите кои беа примени на првиот конкурс за кофинансирање е [...]

2807, 2016

Следната недела ќе почне објавувањето на огласите за прием на 350 здравствени работници

Првите огласи за вработување на 350 здравствени работници во јавните здравствени установи во Македонија ќе бидат објавени следната недела и [...]

2407, 2016

Интервју на Др. Ненад Лазаров за проблемите со последните конкурси за кофинансирање

Што се крие зад цврстиот став на директорите Албанци кои добиваат да ги потпишат решенијата за вработување [...]

ПОСЛЕДНИ КОНКУРСИ

Известување за тестирањето на кандидатите кои аплицирале на третиот Оглас за кофинансирани сепцијализации

Почитувани, Ве известуваме дека тестирањето на кандидати кои аплицирале на третиот Оглас за кофинансирани сепцијализации ќе се одржи на 15.08.2016 [...]

Следната недела ќе почне објавувањето на огласите за прием на 350 здравствени работници

Првите огласи за вработување на 350 здравствени работници во јавните здравствени установи во Македонија ќе бидат објавени следната недела и [...]

ПОСЛЕДНИ ПРЕЗЕМАЊА

Итна регистрација на приватни специјализанти кои не се вработени во ЈЗУ

Почитувани колеги , со цел нашите барања да бидат поткрепени со официјални бројки и точни податоци Ве замолуваме , најбрзо [...]

Сите упатства по медицина базирани на докази на едно место!

Почитувани, за ваша информација ги собравме сите упатства по медицина базирана на докази на едно место. Со помош на овие [...]

ОБЈАВИ ВО ПЕЧАТЕНИ МЕДИУМИ

НАЈГОЛЕМИОТ ФОРУМ НА ДОКТОРИ ПО МЕДИЦИНА

Откриј го најголемиот форум каде можеш да се информираш, консултираш и да споделиш информации со своите колеги

ДОКТОРИ НА МЕДИЦИНА НА Facebook

Зачленете се во Facebook групата на доктори по медицина

ФОРУМ

ОБЈАВИ ВО ЕЛЕКТРОНСКИ МЕДИУМИ

Зачлени се

Се борам за иднината затоа што целиот живот ќе го поминам таму

Зачлени се

КОРИСНИ ЛИНКОВИ